Peugeot 307 külső-belső tisztítás és wax bevonat

adminfreshcar
0

Peugeot 307 külső-belső tisztítás és wax bevonat

A mai egyik autó egy Peugeot 307-es volt. A tulajdonos kért tőlem egy külső és belső autómosást és wax bevonatot. Amíg ő elment dolgozni, addig én dolgoztam az autóján. Amikor pedig elkészült akkor megcsörgettem, visszajött és átadtam a patyolattiszta autó kulcsait. Ilyen egyszerűen is tud működni a dolog, már ezért is érdemes igénybe venni a freshcar.hu szolgáltatásait.

Mindig pontosan érkezem és a megbízhatóságomra sem lehet panasz. Egyre több és több kedves Ügyfél keres meg és utána ajánl tovább barátainak és ismerőseinek. Érdemes kipróbálni, ha Te is szereted a kényelmet és nem bánnád ha szép tisztává válna az autód amíg dolgozol vagy pihensz.
Folyamatosan dolgozom az új szolgáltatások bevezetésén, a legújabb ilyen a fényszóró polírozás.

Ahogy a képeken is látszik, először meg kellett szabadítani a teljes külső felületet a sárga virágoktól amik a környező fákról hullottak az autóra. Ez nem volt egyszerű feladat, de a detailing ecset sokat segített, meg a porszívó is az ablaktörlők alatti résznél.

Majd a teljes belső porszívózás és felületkezelés, tisztítás következett. Az általam használt tisztítószereknek köszönhetően tovább marad pormentes a műszerfal és a műanyag felületek is.

Kívülről a teljesen vízmentes tisztítást végeztem el, majd pedig a waxolás következett. A wax bevonatnak köszönhetően, az esőnek is jobban ellenáll majd az autó és nem lesz olyan hamar koszos.
Nézegesd a képeket és ha megtetszett; itt tudsz időpontot foglalni.

Vízmentes autómosás háznál, előtte képek:

Autómosás háznál, utána képek:

 

Audi A3 külső-belső autómosás, wax és bőrtisztításKülső mosás, wax bevonat és felni védelem VW Jetta

Leave a Reply

%d bloggers like this: