Lexus RX450h felület tisztítás és wax bevonat

adminfreshcar
0

Most egy nagyobb autó volt a terítéken, ez volt a vasárnap délelőtti projekt. Körülbelül 3 órán keresztül tartott, de mindenképpen megérte.

A teljes autó felületét kézzel megtisztítottam a teljesen vízmentes mosási technológiával. Miután ez megtörtént a következő fázisra léptem.
Ez pedig a Clay Bar használata. A clay bar magyarul gyurmát jelent.

Mire használjuk a gyurmát (clay bar) ? Én is ezt kérdezném ha még nem találkoztam volna vele.
Általában polírozás vagy wax bevonat felvitele előtt érdemes használni, ha még szebb eredményt szeretnénk és egy nagyon sima felületet az autón. A clay bar eltávolítja azokat a szennyeződéseket is amit a mosás már nem tud, mint például az aszfalt maradványok, műgyanta, madárürülék, rovarok, beágyazott szennyeződések.

Nem egyszerű feladat, de ha alaposan csináljuk akkor egy tükörsima felülettel hálálja meg az autó. Szinte lecsúszik az ember keze róla, ha ezután végig simítja.

A wax felvitele után pedig a lentebb is látható eredményt lehet elérni. Ráadásul a wax bevonatnak köszönhetően, akár hetekig is szép marad az autó fényezése és még az esős napokat is simán átvészeli. Se a vízcseppek, se a madárürülék (egy törléssel eltávolítható, nem kell dörzsölni) nem tud rajta megtapadni. Érdemes kipróbálni és megadni az extra védelmet az autónknak.

Megtetszett a végeredmény? Foglalj időpontot még ma!

Fiat 500 Abarth külső-belső mosás, bőrtisztítás és wax bevonatMazda 3 külső és belső autómosás, tisztítás

Leave a Reply

%d bloggers like this: