Citroen Xsara Picasso külső-belső kézi autómosás és tisztítás

adminfreshcar
0

Külső belső autómosás eredményei 10 éves Citroen Xsara Picasso-n

Nincs olyan autó amit érdemes elhanyagolni, hiszen egy kis munkával és odafigyeléssel egészen szép eredményeket lehet elérni.
Már egy szimpla külső belső autómosás is sokat dobhat még egy picivel idősebb autón is. Szánjuk rá az időt, és biztosak lehetünk benne, hogy örömmel fogunk visszaülni az autónkba.
Az automata kocsimosók helyett érdemes kipróbálni a kézi autómosó előnyeit is. Hiszen ennél a típusú külső belső autómosásnál minden kézzel történik, ezért a karcmentes eredmény garantált.

Külső belső autómosás anélkül, hogy kimozdulnál

Van olyan lehetőség, ahol még autózni sem kell a legközelebbi kézi autómosóig. A freshcar.hu szolgáltatásai pont erre épülnek. Nálunk lehetőség van arra, hogy az autómosó megy házhoz és mi alkalmazkodunk kedves Ügyfelünkhöz és nem fordítva. Időpontfoglaláshoz még telefonálnod sem szükséges, hiszen a kényelmesen és gyorsan használható foglalási rendszerünkkel akár 3 perc alatt leadhatsz egy külső belső autómosási igényt.

Külső belső autómosás teljesen vízmentesen

Igen, már ilyen autótisztítási technológia is létezik. Érdemes kipróbálni ezt a kényelmes módszer, ha kevés szabadidővel rendelkezel. Elfelejtheted a sorbanállást az autómosóban, válts Te is a kényelmes megoldásra. Azon kívül, hogy házhoz jövünk és akár a munkahelyed előtti parkolóban is tisztára tudjuk varázsolni az autódat, azt is jó tudni, hogy mindezt teljesen vízmentes autótisztítási technológiával végezzük. Ennek köszönhetően szinte bárhol el tudjuk végezni a ránk bízott feladatot és nem akadályozhat meg minket az sem, ha nincs víz a közelben.

Külső belső autómosás csak minőségi amerikai termékekkel

A külső belső autómosás szolgáltatásunkhoz a tisztítószereinket úgy válogattuk össze, hogy a kiváló eredményeket érjük el Ügyfeleink legnagyobb megelégedettségére.
Kizárólag Chemical Guys autótisztítási termékeket használunk, ezért a tökéletes eredmény mindig garantált. A Chemical Guys székhelye dél-kaliforniában található és a legjobb minőségű autóápolási termékek kifejlesztésével és forgalmazásával foglalkoznak. A több mint 40 éves tapasztalat, valamint a folyamatos fejlesztéseknek köszönhetően a világ legjobbjai közé tartoznak.

Tekintsd meg a galériánkat az autótisztítási folyamatról és a végeredményről.

A kézi autómosás előtti állapot:

A kézi autómosás utáni állapot és a végeredmény:

Időpontfoglalás kézi autómosásra

Chevrolet Malibu külső autómosás és wax bevonat

Leave a Reply

%d bloggers like this: