Gépi kárpittisztítás háznál szolgáltatás

Szeretnél újra tiszta és illatos kárpitra ülni az autódban? Próbáld ki a gépi kárpittisztítás szolgáltatásom és garantáltan elégedett leszel.
Foltos vagy koszos autókárpit? Nem gond, a gépi kárpittisztítással hatékonyan eltávolíthatóak a szennyeződések.
Az általam nyújtott gépi kárpittisztítás kb. 1 órát vesz igénybe és a feltüntetett ár az 5db ülésre vonatkozik. Egyéb helyek kárpittisztítása előzetes egyeztetést igényel, mint pl.: lábrész, csomagtartó, stb.

 

Mit kell biztosítanom a gépi kárpittisztításhoz?

Nekem mindössze áramra van szükségem, amihez kb. 50 méternyi hosszabbítóval rendelkezem.

 

Hogyan zajlik a gépi kárpittisztítás?

A kiporszívózott üléseket kárpittisztítóval permetezem be, ezután kézi kefével (lószőr kefe) eldolgozom az anyagot. Pár perccel később pedig a kárpittisztító géppel vízet fecskendezek az anyagra és ugyanezzel a mozdulattal ki is szívja belőle.
Minőségi Német termékeket használok, így a szép eredmény mindig garantált. A száradási idő kb. 12-24 óra, ez természetesen kevesebb is lehet mert időjárás függő.

 

Hol vehető igénybe a gépi kárpittisztítás háznál?

Jelenleg az I., II., III., XI., XII., kerületben INGYENES kiszállással. Előre egyeztetett időpontban megérkezem a helyszínre és kb. 60 perc alatt elvégzem a gépi kárpittisztítást.

 

Mennyibe kerül az autó kárpittisztítás?

A gépi kárpittisztítás autóban 14.000,-Ft-ba kerül, ez az 5 db ülésre vonatkozik. Extrém szennyeződés esetén felárral. Egyéb helyeken megbeszélés alapján: lábhely, csomagtartó, stb.

Időpontfoglalás: + 36 30 388 74 73 | freshcar (kukac) freshcar.hu