Fényszóró polírozás háznál

Fényszóró polírozás háznál Budapesten? Létezik ilyen szolgáltatás?

Természetesen. A fényszóró polírozás megrendelésekor házhoz megyek és a helyszínen végzem el a fényszóró felújítás összes folyamatát.
Besárgult, bemattult, elszíneződött? Nem gond, hiszen a több lépcsős csiszolásnak és polírozásnak köszönhetően, szinte bármilyen fényszóró felületet meg lehet menteni.
Nem fontos azonnal új fényszórókat vásárolni! Hiszen egy megfelelően elvégzett fényszóró polírozás után, közel új hatást lehet elérni.

Miért fontos, hogy políroztassuk a fényszórót?

Idősödő autóknál gyakori probléma a fényszórók elszíneződése, bemattulása, homályosodik. Akár kézzel is tapintható, hogy réteg keletkezik a fényszóró felületén, ami azon kívül, hogy nem túl esztétikus, még a világítást erejét is visszafogja. Vezetésbiztonság szempontjából nagyon fontos, hogy mindig jól látható legyen az autónk a többi közlekedésben résztvevő számára. Valamint az is nagyon fontos, hogy mi is jól lássuk az utat főleg az esti órákban. Ne hagyjuk, hogy a homályos fényszórók megakadályozzanak a biztonságos vezetésben

Mennyire tartós egy fényszóró felújítás?

A védőrétegnek köszönhetően, akár 12 hónapig is megőrzi a felújítás utáni állapotot. Ami megvédi a fényszóró felületét az UV sugaraktól és UV szűrővel is rendelkezik.

Többször is elvégezhető a fényszóró felújítás?

Igen, akár évente újra megismételhető a folyamat és mindig lehet annyit javítani rajta, hogy ne kelljen fényszóró cserével foglalkozni, még gondolatban sem.

Kell valamit biztosítanom a munka elvégzéséhez?

Természetesen nem. A fényszóró polírozás elvégezhető akár egy utcai parkolóban is, hiszen a szükséges (pár deciliter) vízet én biztosítom és a akkumulátoros polírozógép használatához sincs szükség áramra. Így neked csak annyi a dolgod, hogy ha szeretnéd akkor megrendeled a szolgáltatást és élvezed a végeredményt. 🙂

Melyik kerületekben vehető igénybe a szolgáltatás?

Jelenleg az I., II., III., XI., XII. kerületben lehet kérni a fényszóró polírozást. A felsorolt kerületekben nincs kiszállási díj sem.

Hogyan rendelhetem meg a fényszóró polírozást Budapesten?

Ennél mi sem egyszerűbb, akár emailen vagy telefonon (+36303887473) is tudsz időpontot foglalni. Fizetési lehetőség: készpénz vagy bankkártya