Fényszóró polírozás előnyei

fenyszoro-polirozas-freshcar001 (14)

Fényszóró polírozás – kell ez nekem?

A fényszóró polírozás általában az autó 10 éves kora felett válhat aktuálissá. Az autó fényszórói elkezdenek mattulni, sárgulni, és ha a kezünkkel végig simítjuk a fényszóró felületét, akkor már érdes felületet érzünk. Ez annak köszönhető, hogy az évek folyamán, a napsütésnek is köszönhetően a műanyag fényszórók “elfáradnak”. Ilyenkor érdemes szakemberhez fordulni, és minél hamarabb megszabadulni ettől a lerakódott rétegtől.

Miért veszélyes ha bemattult fényszórókkal közlekedünk?

Az évek folyamán egyre rosszabb állapotba kerülő fényszórókkal nem szerencsés közlekedni. Nem csak esztétikailag rontja a gépjármű kinézetét, de sötétedés után akár balesetveszélyes is lehet. A besárgult, bemattult vagy homályos fényszóró nem engedi át a fényt, így hiába világítunk vezetés közben, szinte ugyanúgy nem fogunk látni mintha lekapcsolt fényszórókkal közlekednénk. Ami természetesen nagyon veszélyes, hiszen a “látni és látszani” nem csak a mi, hanem a többi közlekedésben résztvevő biztonságát is szolgálja. Több Ügyfelem számolt be arról, hogy volt olyan alkalom, hogy a bemattult fényszórók miatt már szinte csak reflektorral közledekett. Ez abszolút nem szerencsés, érdemes elgondolkodni a fényszóró polírozás aktualitásán.

Fényszóró polírozás háznál, ingyenes kiszállással és 1 év garanciával

Bemattult, besárgult autó fényszórókkal közlekedni az őszi, téli estéken nagyon is balesetveszélyes. Érdemes megfontolni a fényszóró polírozást. Ne vezessünk elöregedett, besárgult, a látásban akadályozó fényszórókkal. Hiszen ez a probléma az esetek 99.9%-ban orvosolható. Nem szükséges több tízezer forintokért új fényszórókat vásárolni, hiszen a meglévők is menthetőek, és akár évente megismételhető a folyamat. Neked csak egy telefonodba kerül, és a megbeszélt időpontban házhoz megyek és ott végzem el a fényszóró polírozást. Nem szükséges sorbaállnod, vagy várakoznod. A fényszóró polírozást akár a lakásod előtti parkolóban, vagy a munkahelyednél lévő garázsban, parkolóban is elvégezhető. Amíg te dolgozol vagy éppen pihensz. A fényszóró polírozás elvégzéséhez biztosítom az összes eszközt a saját magam számára, így neked semmi ilyesmire nem lesz gondod. (nincs szükség se áramra, se vízre) Valamint a helyszínen bankkártyával is fizethetsz. Ennél kényelmesebb szolgáltatás nincs is. 🙂

Melyik budapesti kerületekben kérhető a fényszóró polírozás, és mennyibe is kerül?

Jelenleg az I., II., III., V., XI., XII., kerület teljes területén, valamint a XIII. kerület bizonyos részein. A felsorolt helyszíneken INGYENES kiszállással. Az elvégzett munkára minden esetben 1 év garanciát vállalok. A te kényelmed érdekében bankkártyával is fizethetsz a helyszínen.
A fényszóró polírozás folyamata kb. 45-60 percet vesz mindössze igénybe.
Munkaidő: hétfőtől – péntekig 08:00 – 18:00 -ig.
Bejelentkezés: +36303887473 vagy freshcar (kukac) freshcar.hu

 

Leave a Reply