Chevrolet Malibu külső autómosás és wax bevonat

adminfreshcar
0

Chevrolet Malibu külső autómosás és wax bevonat

A tegnapi nap kedvezett arra, hogy elvégezzünk egy Freshcar minőségű kézi autómosást, ezen a szép metál fekete Chevrolet Malibu-n.
Amit a külső teljesen vízmentes autótisztítás után, még übereltünk egy komplett wax bevonattal is. A wax-nak köszönhetően jó pár esős napot simán átvészel majd az autó.
Ahogy felkerül a wax réteg és esőt vagy vízet kap az autó, a cseppek szinte megállnak a fényezés felületén és nem tudnak rászáradni a felületre. Ezáltal elkerülhető az azonnali újabb mosás.

Minden kézi külső autómosáskor a teljes felületet tisztítjuk, miközben egy csepp vízet sem használunk fel a folyamat során.
Ebbe beletartoznak az ablakok (kívül és belül is) és természetesen a felnik is. Miután ez megtörtént és az autó szép tiszta, ekkor léphetünk a következő szintre amikor a wax-ot visszük fel kézzel a teljes felületre (akár az ablakokra is). Ez egy ilyen méretű autón kb. 45 percet vesz igénybe, a mosási időn felül.

Tekintsd meg a képeket, ahol jól látszik az eredmény. Amennyiben kedved kaptál és tennél egy próbát a freshcar.hu csapatával, akkor ne habozz és foglalj még ma időpontot nálunk.
Hétvégén szeretnéd az autótisztítást? Nincs akadálya annak sem, csak vedd fel velünk a kapcsolatot és egyeztetünk egy Neked megfelelő időpontot.

Köszönjük!

Előtte

 

Utána

Citroen Xsara Picasso külső-belső kézi autómosás és tisztításFiat 500 Abarth külső-belső mosás, bőrtisztítás és wax bevonat

Leave a Reply

%d bloggers like this: