Audi A3 külső-belső autómosás, wax és bőrtisztítás

adminfreshcar
0

Audi A3 külső-belső autómosás, wax és bőrtisztítás

Szombaton reggel mentem ki házhoz, hogy ezt a szép Audi A3-t még szebb állapotba hozzuk. A tulajdonos nagyon szereti az autóját és így egy komplett autótisztítási csomagot rendelt tőlem.
Ez magában foglalja a teljes külső mosást, belső takarítást, wax bevonatot és bőrápolást, bőrtisztítást is.
Ez a folyamat körülbelül 3 órát vesz igénybe és könnyedén elvégezhető amíg Te dolgozol vagy otthon pihensz. Nincs sorbanállás, nincs várakozás.

A külső felületet alaposan letisztítottam a 100%-ban környezetkímélő és teljesen vízmentes technológiával. Ezután kapott egy nagyon szép és tartós wax bevonatot, amit szintén kézzel vittem fel az autóra. Ezzel is garantálni tudom, hogy karcmentes marad az autó.
Ezek után a belső porszívózás és felület tisztítás, kezelés volt a következő. A minőségi amerikai termékeknek köszönhetően hetekig fogja taszítani a port és a szennyeződéseket az összes belső felület. Amikor ez is megvolt, akkor jöhetett a bőrtisztítás. Az alaposan letörölt és leporszívózott bőrüléseket befújt bőrtisztítóval, majd a 100% lószőrből készült kefével fellazítottam a szennyeződéseket amit a végén egy puha mikroszálas kendővel áttöröltem, hogy ne maradjon nedves a felület. Amikor az összes bőrbevonattal elkészültem, jöhetett a kondicionálás. A teljes bőrfelületet bevontam amit pár perccel később egy másik puha mikroszálás kendővel letöröltem, így szabadítva meg a felesleges tisztítószertől.

A bőrtisztító termékeink nem hagynak nyomot, sem lerakódást, bátran ajánljuk mindenkinek, hogy tegyenek vele egy próbát mert nem fognak csalódni. Az autó bőrtisztítást érdemes 2 havonta elvégeztetni, hogy megóvjuk a bőrt a kiszáradástól és a repedezettségtől. A szolgáltatásaink között ezt is megtalálod.

Ha pedig időpontot szeretnél foglalni akkor itt megteheted. További cikkeinket itt olvashatod el. Természetesen szemezgethetsz a referencia fotók között is.

Az autómosás és tisztítás előtti képek:

A komplett tisztítás utáni képek pedig itt:

Porsche Boxster külső kézi mosásPeugeot 307 külső-belső tisztítás és wax bevonat

Leave a Reply

%d bloggers like this: